onsdag 14 maj 2014

Kändisbloggare tar rygg på miljonärsbloggare och alla köper Protector

Den USA-tunga Christoffers investeringsblogg gjorde ett inlägg igår kl 11:01 där han berättar att hela PSEC innehavet åkte ur portföljen på grund av nästan negativ spegling av omx30(?). Ungefär en och en halv timme senare gör Ägamintid ett inlägg och berättar att han sålde allt sitt PSEC dagen innan. Ägamintid menar att han säljer pga oroligheter med SEC(liknande amerikanska finansinspektionen, typ). Vem som egentligen var först är kanske ointressant men summan är att båda inte tyckte ca 1%/mån var så roligt längre då kursen bara backade.

Kul att nämna att bolaget blev mer eller mindre sågat av fundamentalisterna för någon månad sen.

Vågar man köpa på dagens nivåer för man en direktavkastning på dryga 13%. Låter det för bra för att vara sant? Ja. Är det för bra för att vara sant? Jag vet inte. Vill du skapa dig en egen uppfattning är seekingalpha ett tips att kolla in.

Edit[15/5] frivid42 säljer också hela sitt PSEC-innehav men vill dock påpeka att han inte visste att Ägamintid sålt innan...


Protector har varit ett ganska hett bolag i bloggosfären länge men nu verkar alla vilja vara med. Svårt att följa en enda blogg utan att läsa om dom.

Christoffers investeringsblogg köper in sig på 29nok trots att dom steg på rapport, men det gör inget då han tror dom kommer fortsätta stiga.

Två dagar innan gör Ägamintid ett lite utförligare inlägg om varför det är ett så bra köp även vid dessa nivåer(ca29nok). Man bör nog nämna att han har gjort otaliga positiva inlägg tillbaka i tiden. Varför Christoffers investeringsblogg nappade först nu är oklart.

Aktiefokus har gjort en snygg analys i augusti 2013 som är värd att nämna. Redan här anar han "följa john" tendenser, han visste inte hur rätt han skulle ha.

Fina finanser var också tidig med i försäkringsleken och köpte in sig redan i juli, för att senare uttrycka sin ekonomiska kittling med Boo-yaaah! och Boo-yaah2!

Är du ännu inte övertygad att Protector är årets aktie 2014(2013) kan du ta rygg på följande bloggare.

http://aktiedepan.blogspot.se/
http://www.tryggframtid.nu/
http://snaljapen.se/
http://sparasmart.blogspot.se/
http://finansnovis.blogspot.se/
http://frihetsfonden.blogspot.se/
http://aktieinvesteraren.blogspot.se/
http://minimalisterna.se/
(Lånade listan från http://hankman-pme.blogspot.se/ som också köpt Protector)

 Till och med fundamentalisterna(!) vill också vara med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar